Lieve mooie mensen,

Een eigen website met bij behorende webshop vraagt natuurlijk ook om het stukje wie is het gezicht er achter. Ik stel me daarom graag aan jullie voor. 

Mijn naam is dus Sanne en het gezicht van Natuurlijk bij Sanne.

Ik ben getrouwd met mijn maatje, Patrick. En samen hebben we 3 kinderen waarbij de oudste waarschijnlijk hoogbegaafd is, de middelste ons zorgenkindje met mooie extra's en onze jongste spruit van nog geen jaar(en nog een sterrenmeisje).
Ik ben thuisblijfmoeder met een eigen buurtpunt aan huis, naai en herstel (in overleg) op bestelling, weck en maak in.
We hebben een eetbare tuin en qua opvoeding van de kinderen zou je kunnen zeggen geitenwollen sok.
We dragen, zoveel mogelijk wasbaar, pre-loved, lang borstvoeding, kleintjes methode qua hapjes. De kinderen krijgen naast school nog extra thuisonderwijs op hun verzoek.
Door allergieën is vegan vaak van toepassing. 

De blogs, posts, creatieve uitlatingen zijn voornamelijk terug te vinden via Instagram en Facebook. Gaandeweg zullen hier ook meer informatie, tips en ideeën een plekje krijgen. 

 

De naam Natuurlijk bij Sanne is op zich heel logisch gekozen. Vrienden, familie en bekenden vroegen mij regelmatig om recepten, materialen of hulp bij. En daar ik graag mag helpen, meedenken of iets moois mag creëren was het voor hun logisch en dus natuurlijk om Sanne te vragen.

Natuurlijk kan ik daarbij niet zonder de steun van mijn man en vormen wij samen de basis voor Natuurlijk bij Sanne. Ieder op zijn eigen manier en ieder naar zijn eigen kunnen. 

 

Wil je meer weten?? Kan ik iets voor je betekenen? Of wil je samenwerken?? Stuur me gerust een bericht via natuurlijkbijsanne@hotmail.com